Free Shipping to Denmark, Sweden & Norway

Elegante og skreddersydde møbler

Med sitt orginale design og uendelige muligheter kan du designe dine egne møbler hos Abstracta System. Når vi i tillegg kan tilby alle mål, farger og materialer du måtte ønske, har du alle forutsetningene som kreves for å skreddersy dine møbler nøyaktig etter dine ønsker.

Våre møbler egner seg for deg som ønsker elegante, minimalistiske og tidløse møbler som reoler, hyller og bord.

Kvalitetsmøbler fra Danmark
Helt siden 1960 har Poul Cadovius sine smarte, elegante og tidløse møbler bistått en rekke hjem med å skape sitt personlige uttrykk. De senere årene har mange forsøkt å videreføre hans genialitet. Vi er stolte av å ha vært en aktiv bidragsyter for å videreføre hans konsept. Vår styrke er at vi har utviklet den aller viktigste delen i systemet (Connector) som medfører til et system av bedre kvalitet, enklere og mer brukervennlig for deg å ta i bruk.

Dialog og rådgivning med produsent
Som nevnt håndterer vi alle materialer og størrelser, men for å oppnå et perfekt sluttprodukt mener vi at dine innspill er svært viktige. Derfor verdsetter vi tett dialog i forkant og underveis av produksjonen. Dine innspill er uvurderlig for oss.

Dersom du synes møbeldesign er noe nytt og ukjent, kan du selvfølgelig benytte deg av oss som rådgiver i forkant og underveis av produksjonen.

Kontakt oss dersom du ønsker skreddersydde møbler til din bolig eller arbeidsplass, eller har generelle spørsmål i forbindelse møbler.

Sign up to get the latest on sales, new releases and more …