Free Shipping to Denmark, Sweden & Norway

Eksklusive og tidløse møbler

I vår nettbutikk finner du elegante, tidløse og eksklusive møbler som hjelper deg med å skape et vellykket interiør. Du kan realisere mange drømmer ved hjelp av de rette møblene.

Våre møbler har sin opprinnelse fra den danske møbeldesigneren Poul Cadovius, Abstracta System. Vårt system er kjent for sitt tidløse og minimalistiske design, men også for sin praktiske funksjon innenfor kategoriene; bord, reoler og hyller. Ved hjelp av de rette løsningene til din bolig, vil du raskt se at boligen får sitt eget uttrykk. Ettersom vi kan skreddersy våre produkter, har du alle forutsetningene for å skape ditt personlige preg.

Enkelt og brukervennlig system
Siden Poul Cadovius oppfant Abstracta System er vi stolte av å ha vært en aktiv bidragsyter for å videreføre hans konsept. Etter mye utvikling på våre systemer kan vi i dag tilby tidløse møbler i topp kvalitet og som samtidig er enkelt og brukervennlig å ta i bruk.

Vi er eneforhandler av Abstracta System i Norge og resten av Skandinavia.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre eksklusive møbler er du hjertelig
velkommen til å ta kontakt med oss. Du vil komme i kontakt med en fagperson som kun trenger noen stikkord fra deg for å kunne veilede deg til rett valg.

Sign up to get the latest on sales, new releases and more …